RSS Feed
Facebook
YouTube

wicked bydalen

Upp och hoppa klockan är sju på lördag morgonen! dra på dig understället,käka frukost och packa ihop grejerna. Skjusen kommer snart. Vi ska till bydalen för att åka lite skidor.
Det var allt förlänge sen jag stod på skidorna nu. Morgonpigg som jag kan vara när jag vet att något gott väntar så hoppar jag in i bilen som Simon körde. Vi åkte och hämtade våra med åkare, emma och thomas och begedde oss till bydalen. Jag har inte åkt i bydalen på kanske 5år så jag förväntade mig faktiskt inte mycket.
Men det blev en jäkligt bra dag, dock var det svin kallt det var ju dessutom rödlördag i bydalen så liftkortet gick på 150 spänn, så billigt så till och med den fattigaste student skulle klara av det. 
Vi körde lite skogsåkning som var hur roligt som helst med några deci orörd snö  i hovde! wonderful.
När grabbarna skulle äta lunch köpte jag och emma i ren Love wicked anda in  en öl istället.
Sista halvtimmen drog jag och emma till bydalen och åkte vårat sista åk som blev helt underbart. åkte några meter från lifter också på orörd snö. Pistarna var mjuka och mycket mer åkvänliga i bydalen än i hovde. Upptäckte att det skulle vara helt omöjligt att komma tillbaka i tid för att hinna med liftarna tillbaka till hovde där bilen var, så grabbarna fick hämta oss. Undertiden gick vi in i skidshoppen. Jag hittade ett par Hestra tumvantar som jag köpte, 395:- helt okej pris tyckte jag!
 
Påväg hem så åkte vi på en smalväg där vi fick möte, det slutade självklart med att bilen sitter fast i en snödriva. Den mötande bilen bara åkte väg och lämnade oss där fast, tills en bil kom och hjälpte oss komma loss.


Emmas första åk för året, superglad var hon självklart!

wicked

Kaltt var det som sagt

Party on the way home? george clooney var där(?)



Remember its never to late to be wicked / liselotte

OS-facklan!

Igar kom OS-facklan till Revelstoke. Dom hade ställt till med ett jäkla spektakel, stängt av en gata och smackat upp en stor scen. Dom stora sponsorerna hade sina egna nummer, Coca-cola körde nan slags flippad live-reklam med ackrobater, trummslagare och kareoke till deras reklam lat, det var riktigt galet. RBC, royal bank of canada tror jag det star för, som är den största sponsorn hade tva snubbar pa scenen, en malade pa en snurrande tavla med händerna iförd nan slags läderoverall och flygarbrillor, den andra försökte peppa publiken, han studsade runt scenen och trodde han var med i Black eyed peas, ännu sjukare än Coca-colas grej. aja, tillslut sa kom facklan, det var nagon lokal ung talang, en pöjk pa 14 bast som precis hade kommit i malbrottet, vilket hördes när han blev intervjuad uppe pa scenen "öh, do god things....and stuff like that" svarade han pa fragan om han hade nat att säga till dom yngre barnen, sjukt kul faktiskt!


Facklan kommer in pa torget.


Kanada är sa sjuuuuuuukt nöjda att dom annordnar OS.


Och fyrverkerier blev det saklart, Blommen var glad..och skäggig.

Wicked shit!
/Fredda

Highway Bowl

Igar tog vi med oss turgrejer och drog ut en bit utanför liftsystemet till en bowl som ligger pa baksidan av berget. Den har fatt namnet highway bowl för att man kan aka skidor ända ner till motorvägen och lifta in till byn. Det var jag (Fredrik) och tva herrar vid namn JP och Jonas. Vi hittade ett schysst face att droppa in pa, det var brant men snön var bra, riktigt stabil. Efter ett grymt skönt ak tog jag och Jonas pa oss hudarna för att ga upp en bit pa andra sidan av bowlen, där sag skogsakningen riktigt bra ut. Snön var dock inte sa bra som vi hade hoppats pa, lite skare nästan, solen hade nog legat pa den sidan och sedan fryst pa. Vi fick nagra schyssta bilder i alla fall. Nu började färden ut därifran. Vi hade tva vägar att välja pa, en där vi skulle behöva huda tillbaks till liftsystemet i minst en timme eller aka ner till vägen genom en bäckravin. Vi valde att aka ner mot vägen, ingen hade akt där och vi ville ha en liten utmaning. Det började hyfsat bra, snön var ganska mjuk och det lag nog med snö i bäcken för att man skulle kunna aka pa den. Lite längre ner gick bäcken ihop med en annan och blev större, vilket gjorde att vi inte kunde aka pa den längre, det var för mycket öppet vatten. Sa vi letade oss upp i skogen, fick aka över och under nerfallna träd, ibland ta av oss skidorna och ga en bit. Det tog lite längre tid än vi hade väntat oss och efter ett tag började vi bli lite stressade med tanke pa att solen snart skulle ga ner och det verkade som vi var i ett pumarevir, det var piss pa varenda träd och vi visste att det finns pumor här. Men tillslut kom vi ner till en väg, sjukt lättade spände vi fasst skidorna pa ryggsäckarna och började ga mot motorvägen. När vi kom dit fick vi lift med ett par, dom hade dock bara plats för tva i bilen sa jag, eftersom jag var yngst fick sitta bak pa flaket med alla skidor..
Slitna och hungriga kom vi hem efter ett 3 timmars ak fran berget ner till vägen. Slut pa detta äventyr!


Jonas droppar in.


Första svängen.


JP droppar in.


Jag kör lite gles skog;


vänstersväng med tillhörande snösprut.


Sa här sag första delen av bäckravinen ut, när det fortfarande var akbart.




Up top!


En halvtimmes gangväg blev det innan vi nadde motorvägen.

Stay wicked!
/Fredda

LoveWicked Photochallange!

Glöm inte fototävlingen!



Lägg upp bilder i facebookgruppen:
http://www.facebook.com/group.php?v=app_2373072738&gid=144400827415#/group.php?gid=19289974776


Bluebird i Revvy!

Igar fick vi en riktigt solig och varm dag. Vi drog ut ett gäng pa tur och lyckades hitta riktigt bra akning. Det var som att aka pa varen hemma i Sverige, nästan lite slasksnö, kul var det! Jag (Fredrik) hade dock motgangarna med mig hela dagen. Det började halvvägs upp när jag tappade en skruv till en av mina alpine trekkers, turbindningarna. Som tur var kom det ett gäng bakom oss som hade med sig en leatherman sa efter att ha flyttat en annan skruv och improviserat lite med ett spännband kunde vi fortsätta.  Sen när jag väl kulle aka ner drog jag pa nerför berget, i tredje svängen löser skidan ut och jag skrotar, tio meter senare kommer jag upp pa bena och inser att jag har klarat mig utan vridna knän eller stukade tummar, skakar ur snön ur jackan och Anna som akte efter mig kommer ner med min ena skida och stav, aker ner och känner mig blast pa ett grymt ak. Funderar lite vad som kan ha gatt fel och konstaterar att jag maste ha haft snö mellan pjäxan och bindningen, noob-mistake!


Anna och Johan knatar uppför berget.


Anna var glad att fa komma till Canada och aka lite bräda;)


Nöjda pöjkar.


Ett gäng svenskar och en norska samlades uppe pa berget för att ta en fika,
sorry rasmus, kameran ville inte ha med dig den här gangen..


Halvkass utsikt under fikarasten..

Simma lugnt!
/Fredda

Bydalen jibb

Moi, Benjamin och Petter drog denna blåsiga kalla januaridag upp till bydalen. Skare, blåst och två isiga hopp i parken var vad som stod på menyn. Nån enstaka rail också. Trodde faktisk de skulle kommit mycket längre med parken så här dags... Men men, vi fick göra det bästa av situationen och körde på hårt i dessa två hopp. Testade hoppen lite, blev sedan en och en annan 540, underflip och assplant i islandningen. Petter fick sig en tillsägelse av en liftsnubbe för att han "trängde" sig före några småglin till hoppet :) Livet är hårt som skidåkare! Mer filmklipp kommer upp i filmen framöver, slänger så länge upp en bild på oss var i ett utav hoppen.

360360
Backflip
Aufenthalt böse /Adde

Ny design!

Nya designen är lanserad! Wohooo! Stor tack till Nisse som fixa biffen.

Spana in hans hemsida: www.nils-nilsson.com
Stay wicked fokes!

wicked skidor

När vi i sverige har börjat fått rätt bra väder för skidåkning, iaf inte lika kallt. Så är man självklart på jobbet hela dagarna.
Då får man fylla de dagarna man har med lite skidåkning ändå.
Jag har fyllt min lunch förutom broccoli och vårlökssoppa med att kolla upp de nya skidnyheterna som freeride.se har lagt upp. om man inte blir snäppet avundsjuk eller börjar gå igenom ekonomin i huvudet är man helt klart dum i huvudet.
Vilka jävla skönheter de kommer produceras! om man inte vill åka på dem (?) så vill man iallafall ha dem och kolla på!

völkel har i min bok vunnit priset för snyggas design!

ski wicked
Lise /


Lata dagar..

Här är en wicked video som sammanfattar canadian freesking championship:

http://www.freeskiingworldtour.com/video.html

/Fredda

Photo-session i Revelstoke

Tjena!
Vi fick ett fetdump för nagra dagar sedan, sen kom helgen och med den en massa folk! Sa nu är hela skidsystemet uppakt, da far man använda fanatisin, kanske läge att ta fram kameran och leka lite bredvid liften.
Här har ni lite bilder fran gardagen, tack till Nisse som fotade oss galningar!!


Rasmus


Fredda


Robban köttar


Johan


Robban igen!


Razzamanaz


Skidor är kul!

Alla foton är tagna av Nisse, spana in hans hemsida och blogg: http://nils-nilsson.com/

Stay wicked friends!
/Fredda



Skidor i Ljungdalen

Tja alla glada, nu ska jag ta min bloggoskuld...
Nu är jag tillbaka i verkligeheten och studierna i Linköping, inte allt för roligt, men det är tur att man har lite skön skidåkning att se tillbaka på. Tillbringade större del av min ledighet med några polare i Ljungdalen, inget känt skidmecka direkt och skidbacken som finns där är inte speciellt mycket att hurra för. Men det gjorde oss absolut ingenting, eftersom tanken med vistelsen var att åka skidor så långt infrån alla liftsystem som det bara gick.

Skogsåkning
Det blev en hel del skön skogsåkning

skogen
Fanns massor med sköna ställen djupt inne i skogen, blev väldigt positivt överaskad.

.
Lite småskutt...

tur
Blev även en del turer.

tur 2


Ha det fint

// Selander

Ôj pôjk!- det regnar inte men det öser ner

Tjollahopp
Vi har haft lite dystra dagar med regn och tö. Inte sâ roligt, trodde inte det kunde regna här pâ vintern.
Toppen pâ berget har varit okej dock. Inget regn men för varmt för att snön skulle bli riktigt bra.
Men i förrgâr dâ jävlar började det dumpa, vilket gjorde oss grymt glada! Greely hade varit stängt i tvâ dagar vilket betydde att det lâg 60cm orörd snö där. Kan ju kanske säga att det var sâ jävla najs där, haha.
Har för kanske första men inte sista gângen haft snö upp till halsen när jag âkt!



Idag fick vi lite solsken med, hur grymt som helst! Jag och fredrik stack iväg till soliga sydbowlen och byggde en kicker. Fredrik gjorde sina fyra första backflips! Grymt kul, avslappnat och ingen puderstress som man har annars:P




kolla in havet till höger???



Highest air, double tailgrab



Fredrik backflip, han var sâ nervig innan.
- Blom jag kör en trea säger han... börjar stretcha och sätter in tandskyddet.




Fredrik in the sky


Claim!


Här är lite bilder frân vâran sjuuuka puderdag igâr:

It never rains but it pours.


Bruce tha man köttar en fet pillow!


Pudergudfadern Scott frân mt.Baker i Washington. 50 bast, bygger surfbrädor pâ sommaren och kör ifrân alla ynglingar pâ bräda pâ vinterhalvâret. Definitionen av en "dude"

Tack för mig denna gâng
Ôj Pôjk
//Blommen





wickedcomp



Sådär nu på kvällskvisten drar vi vinnaren till den första bloggtävlingen.
Och vinnaren är. Dadam da daaaa




FILIP http://thisisgranis.blogg.se/
skicka dina namn och adress uppgifter till [email protected] så fixar vi så du får ditt pris.


Snart kommer det dra igång en ny tävling i bloggen, håll dig uppdaterad!


LoveWicked Photochallange!

För er som har missat det eller bara för att färska upp era minnen lite kommer här info om varan fototävling som vi kör i facebookgruppen.



Tävlingen kommer hålla på hela säsongen och varje månad kommer månadens bild koras och belönas med ett hemligt pris. När säsongen är slut kommer årets bild koras och då väntar ett större hemligt pris!

Alla bilder som läggs upp på facebookgruppen är med i tävlingen men det går även bra att maila bilder till [email protected] så lägger vi upp dom. Facebooks rättigheter till bilderna gäller och vi kommer även att kunna använda dom på bloggen mm.

 

Ut och fota och lägg upp sköna bilder på skidåkning, snowboard, skoter, klättring och andra actionfyllda sporter, vi vill ha mycket bilder!

 

Decembers vinnare blev Marcus Olsson. Bilden är tagen av Adam Holt

i Are 23 dec och det är Marcus själv som lägger svängen.

 


tävling


Glöm för fan(om bloggen nu tillåter svordomar) nu inte bort tävligen vi har på bloggen, den håller på tills på den 15 fredag. Ni kan vinna lite schyssta smycken , för dig eller en vän.

De är ju hur enkelt som helst, skriv bara erat namn och mailadress i kommentarsfältet.
Om ni inte kommer ihåg vad ni kan vinna så färskar jag upp era minnen


                                                           

                                                                                                           /WEAR

 


Canadian freesking championship, Sista dagen!

Sista finaldagen blev en grym avslutning pa tävlingen. Facet var stort och brant och akarna hade mycket att välja pa. Svarare att reka dock for dom flögs upp med helikopter och kunde bara reka innan med kikare fran botten. Det blev en lang väntan innan tävlinen kunde dra igang pga det daliga vädret, helikoptern kunde inte landa däruppe för det var för dalig sikt. Men tillslut bestämde dom sig för att köra även om sikten fortfarande var ganska kass. Herrklassen vanns av Arne Backstrom fran Lake Tahoe (later som ett svenskt namn men han e amerikan) och damklassen togs hem av Jess McMillan ocksa fran USA.

Kolla fler bilder och film pa tourens hemsida: http://freeskiingworldtour.com/article.php?id=151



Sa här sag facet ut, det var riktigt mjölkigt däruppe större delen av dagen.


Publiken kom tillslut pa den sista tävlingsadagen, dom andra dagarna var publikstödet riktigt klent.


I väntat pa helin var det nagra av akarna som bjöd publiken pa lite show vid malomradet:)


Tillslut kunde helin landa pa toppen och tävlingen kunde köras!


Rasmus öste pa men tyvärr landade han platt efter ett dropp och tappade flytet,
efter det körde han safe ner till botten. Han slutade pa 19e plats totalt, grymt bra!


Publiken var pepp idag!


Julien lopez "The flying frenchman" körde grymt bra och tog tva stora klippor i ett dropp.
Det var viiidrigt högt!

Hoppas ni har följt mina rapporter fran tävlingen och gillat det ni har sett.

Stay wicked!
/Fredda


wicked wear

eftersom vädret inte tillåters dödliga människor att knäppa pjäxorna och dra ut i backen så får man hitta på nya saker.
Idag har jag tagit penslarna i ena handen och färgen i den andra. Resultatet blev en tygväska med grymt tryck och en tall-T som blev awsome.
Dock är mitt minneskort till kameran spårlöst försvunnet så ni får nöja er med kvaliten min mobil ger. Vilket suger.
Men, om ni är sugna på någon av produkterna, hör bara av er så ska vi fixa nått.


Självklart är produkterna sjuuukt mycket snyggare i verkligheten än dessa fjutt bilder

Wear wicked /lise

Inställt idag, imorn kör vi!

Idag var vi sjukt taggade att se Rasums köra skiten ur alla kaxiga amerikaner, men vädergudarna ville annat. Tävlingen blev inställd idag(lördag) men vi hoppas att dom kan köra imorn. Det blev en lbra dag ända, jag(Fredrik), Bruce och Micke, varan inneboende just nu, 08a btw;) körde lite pist och puckel under en av liftarna, kul att showa lite för folket i liften. Sen drog vi hem och lirade rockband hos varan granne som vi förövrigt lanar tradlöst av! Efter det hakade vi pa han pa hockey, det lokala laget Revelstoke Grizzlies spelade mot nat sketet lag nanstans ifran BC, blev typ 14-1 till Revelstoke. Det är en juniorliga vilket jag gillar, det smäller och gar fort, fick även se en fight:)



Häng med i tävlingen imorn, den livestreamas pa tourens hemsida söndag strax efter 18 svensk tid
http://www.freeskiingworldtour.com/live.html

Höres! /Fredda


Final day 1 FWT, ös i Revelstoke!

Första finaldagen är över och vi har fatt sett akning av världsklass idag, fetare face, hardare landningar och bättre akning! Herrklassen bestod av 51 akare och 20 av dom klara cuten till finaldag 2, Rasmus slutade pa 14e plats efter ett ak med tva stora dropp och ett jävla flyt genom hela aket. Imorn är sista dagen i tävlingen och akarna kommer droppas med helikopter pa en topp, det kommer bli sjuuukt!


Dagens tävlingsface var mycket fetare än kvaldagens. Man kunde välja pa ett antal linjer längs klippkammen och sedan kom akarna ner pa ett stort öppet fält och vidare ner i ett skogsparti innan malgangen.




Mittpartiet bjöd pa en del sköna oldshool spreads, nagra treor och även ett par backflips,
grym underhallning precis framför varan soffa som vi hade grävt i snön.


Den enda tyska akaren bjöd pa "The moose"


Blommen var glad men innerst inne var han nog ledsen över att han inte fick va med och tävla.


Fick tyvärr inte med dom största droppen pa bild men här är ett av dom hyfsade iaf.




Rasmus efter aket, hur han fick tanden utslagen later vi va osagt, det var inte under aket iallafall;)







Rasmus brutala finalak!

Mer bilder och filmer finns pa tourens hemsida: http://freeskiingworldtour.com/

LoveWicked/Ôj Pöjk!
/Fredda

Canadian freesking championship, kvaldagen

Kvaldagen bjöd pa fint väder, synd bara att tävlingsfacet och publiken var i skugga nästan hela dagen. Men jag klagar inte när peppet var pa topp och akningen grym! Tävlingsfacet var ganska stort och öppet men utan sa manga valmöjligheter sa akarna blev tvungna att bjuda pa nogot extra om dom skulle ta sig vidare. Vi fick bland annat se nagra treor och en misslyckad backflip. I slutandan var det ända dom akare som stod pa mest och hade flyt genom hela aket som tog sig vidare. Rasmus körde riktigt grymt, tog tva stora klippartier och körde in sig pa en 9e plats, stort grattis! Vi kommer även fa se en norrman, Didrik Falck-Pedersen i finalen som börjar imorn! Häng med vad som händer här pa bloggen och spana in världstourens hemsida: http://freeskiingworldtour.com/ 


Facet bestod av 2 stora klippartier och sedan kunde man välja pa ett knivigt skogsak eller ett hav av pucklar, inte manga som valde det sistnämnda. Inte sa lockande att köra puckelpist efter att ha droppat ett par klippor kanske.


Kommentatorerna var nötiga men sköna. Dom skämtade om att Rasmus
förmodligen hade proppat bade över och underläppen full med snus:)


Publiken var inte den största, den bestod i princip av oss svenskar och alla akare, ganska märkligt eftersom tävlingen hölls mitt inne i liftsystemet sa det var väldigt lättilgängligt. 
Hoppas pa mer folk till finaldagarna.


En akare kommer ut ur the valley of the beast som kommentatorerna kallade det här partiet. Tror det var för att det fanns sa manga sma träd som man kunde aka in i och sabba hela aket.


Svensk maffian.


Den här killen visade att inget är omöjligt. Han hade bara ett ben men tog sig ned ända,
blev en riktig publikfavorit


En lättad Rasmus efter ett grymt ak!

 
Rasmus kvalak, titta noga pa klipporna längst upp och lyssna pa speakerns snussnack;)

Love to the wicked! /Fredda

En liten film från Bydalen.

Överblivit material som vi inte kommer använda i den filmen som kommer till våren, filmat under en dag i Bydalen.




Keep it wicked!

Canadian Freeskiing Championships 2010



Imorn är det tävlingsdags här i Revelstoke. Canadian Freeskiing Championships 2010 halls här för första gangen och det är även en av deltävlingarna i Subaru freeskiing world tour. Tävlingen här är den andra för säsongen och den första hölls i Chile i september, som vanns av hemmaakaren Christobal chopo Diaz. Kvalet i Canadian freeskiing championship är öppet för alla och den enda svensken som är med, vad vi vet är Rättvikspôjken Rasmus Ekman. Det ska bli grymt att se tävlingarna pa plats och vi kommer uppdatera er hur det gar!  

http://freeskiingworldtour.com/event.html?id=27




Love is wicked!
/Fredrik

Ôj Pôjk 60%

Man kan säga att ett träd bestâr av 60% luft....
För nâgra dagar sedan flög jag in i ett stort träd dâ jag försökte svänga i luften och flög över ett catskispâr.
Hamna lite halvt upp och ner, vilket gjorde att jag dunka in benen rätt i trâdet. Skadorna som följde var följande: Vänster knâ samt fotfâstet är stelt och ont. Höger ben inte sâ roligt, hela vaden är svullen samt massa inre blödningar och ömhet.


Höger ben (taget idag).

Men detta stoppar inte mig frân att âka skidor, det trâkiga är att jag inte kan köra sâ hârt och stort som jag vill.
Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen var det nâgon som sa till mig en gâng.
Stoppar det inte mig, sâ är det bara för er andra att ut att köra!


Som kanske inte alla vet sâ arbetar jag som kock vilket gör att jag ofta lagar maten hemma medans fredrik pillar sig i naveln och filar naglarna.



En bild endast för miljö och hälsa




Kommer att komma mer om vâra underbara puderdagar i senare inlägg!

Med detta tackar jag för mig denna gâng, ska ladda inför att se pâ Rasmus imorgon när han kör kvalet till Subaru world tour.





Vi syns pâ flipsidan!

LoveWicked

Wicked handrail

Eftersom det inte blev någon åkning i helgen så tog jag och Benjamin och bestämde oss för att ta Golfen och åka iväg för att leta reda på en rail. Hittade en mindre trappa med handrail, där inrun och kick redan var fixad! Drog genast och hämtade grejorna och Per, vår alledes egen fotograf. Skottade upp lite snö och satte upp lysen och kamera sen var det bara att köra. Resultaten ser ni nedan! Creds till Perra och hans D90.



När vi fotat klart hade vi båda slut på batteri i bilarna, fick rullstarta bilarna. Slutade med att en bil fick bärgas och en annan dras upp ur ett dike. Men det är en annan historia!

Stay on the road! /Andreas und Benjamin

vinterby blir wickedby över natten

Eftersom det är alldeles för kallt i sverige, speciellt östersund för att ta några åk, Så känns skidåkningen man väntat sig till helgen otroligt långt bort.
Men bara för att vädret inte är på sin sida behöver inte de menas med att man ska ha tråkigt. (säger jag själv som sovit 3 timmar framför tvn nyss).

Tänkte tipsa om en grym krogspelning som händer imorgon torsdag.
HOFFMAESTRO & CRAA spelar på bygget i åre.

Jag kommer vara där, liksom många sköna snubbar och damer.
Som ni säkert hört så ska dessa gentlemens vara grymma på scenen.
Ett publikhav som skulle jämföras med psunamivågor förväntar jag mig.
De tackar man väl inte nej till?

Bygget från 22:00-02:00, spelning runt 23:00 (enligt bygget, själv tror jag på 01:00)
150kr! 100kr med tisdagskort.


http://www.myspace.com/hoffmaestro

Party wicked/ liselotte

A day off in Revelstoke.

Det händer faktiskt att vi tar en dag ledigt fran skidakningen här i Canada ocksa, en eller tva dagar i veckan. Kan va skönt att vila benen ibland:)
Jag och Blommen tog en chilldag idag och drev runt lite pa byn. Här är lite bilder som sammanfattar dagen, enjoy!



Stavgang för en skadad man.


The poledude!


He's everywere in town!


Kaffepaus pa ett lokalt café.


Vykortsskrivning.


Hare wicked!
/Fredda

Vardagsliv

De finns dagar vi inte åker skidor, tro det eller ej, här är en dag genom våra ögon, eller ögonbryn kanske rättare sagt.

 

Som de flesta andra inom de här sporterna är vi också prylnissar och levar man på en liten yta så får man vara kreativ eller helt enkelt stå ut med att de är prylar överallt. Ett badrum hos en LW:eare, där både downhill riggen, bräda & telemarksskidorna tar plats. Kan avslöja att hans mamma inte är så glad.

 

 

Eftersom vissa av oss är lite nördiga och "vill vara i form", "inte skada sig" o.s.v. Så blir det svängar förbi gymmet för hålla gång kroppen så den orkar en hel skiddag.  Mycket spänstträning står på schemat och de inte för han ska kunna hoppa högt inne på krogen:


 

Vi skulle vilja se lite bilder ur ditt varadagsliv, up for it? skicka till [email protected]  & använder vi bilderna i bloggen får du en liten sak av oss som tack för material :)

FAIL MY LIFE? Naaah, Love Wicked Life!




Läget i Revvy

Här kommer en liten sammanfattning av vad som har hänt i Revelstoke sen sist:

-Rasmus och Johan har flyttat in i ett hus med ett gäng andra svenskar. Dom kommer ha en blogg pa freeride som ni kan följa: http://www.freeride.se/blog/revelstokebloggen/

-Blommen och Fredda har flyttat in i en lägenhet tillsammans med 2 dudes fran Qubec, Bruce och JP.

-Nyar spenderades pa the village idiot, en skön bar/restaurang där vi kollade pa canada-usa i Jr-vm, grym stämning och canada vann pa straffar som tur va, annars hade det väl blivit ett jävla liv, vilket det blev ända, fast mest glädjevral. Förhoppningsvis (förmodligen) far vi se smakronorna möta Canada i finalen, kommer bli gryymt! Sen gick vi vidare till lite andra ställen och träffade folk, kvällen avslutades med party pa the last drop, lokala baren där dom flesta hänger.

-Det är riktigt mycket svenskar här nu, men vi dänger inte australiensarna, dom verkar ha tagit över stället.

-Vi har fatt grymt med snö, flera dec senaste dygnet och bade idag och igar har vi varit ute och kört djupt puder i skogen! Vi har filmat lite men tyvärr har det inte blivit nat fotande. Videomaterialet kommer ni kunna se i Lovewicked filmen som kommer efter säsongen.

-Blommen har dock inte kunnat aka pa 2 dagar, för han körde in i ett träd i förrgar, han har ont i benen men är pa bättringsvägen sa snart kommer han kunna pumpa puder igen!

-Rasmus ska köra canadensiska mästerskapen i friakning som avgörs här i Revelstoke 6-10 jan. Vi kommer naturligtvis rapportera fran tävlingen med film och foto. Häng med har pa bloggen!


Blommen efter trädbailen.


I väntan pa lift när bussen är full.


Lifkön pa puderdag, brutalt! Den var lika lang at andra hallet.

Wicked shit! /Fredda

Love Wicked Photo Challenge

Första vinnaren i Love Wicked Photo Challenge som vi kommer köra varje månad är
Marcus Olsson!
Bilden är tagen i Åre den 23 december, en bild som får oss vilja åka skidor, det gillar vi!
Månadens pris är skänkt av KASK http://www.kask.info/  


Vi vill tacka alla som har skickat in bidrag via Facebook gruppen, hoppas på starkt deltagande den kommande månaden också, vi vill också tacka KASK för bidraget av pris.

Här följer ett par andra bidrag som också var med och tävlade denna månad:

Therese Erikssons bidrag:



Alexander Rydens bidrag:

 

För att vara med och tävla, ladda upp bilder i Love Wicked på facebook, varje månad utses en vinnare, vid årets slut så delas ett större pris ut, då är alla bidrag med och tävlar!

Stay Wicked!