RSS Feed
Facebook
YouTube

Canadian freesking championship, kvaldagen

Kvaldagen bjöd pa fint väder, synd bara att tävlingsfacet och publiken var i skugga nästan hela dagen. Men jag klagar inte när peppet var pa topp och akningen grym! Tävlingsfacet var ganska stort och öppet men utan sa manga valmöjligheter sa akarna blev tvungna att bjuda pa nogot extra om dom skulle ta sig vidare. Vi fick bland annat se nagra treor och en misslyckad backflip. I slutandan var det ända dom akare som stod pa mest och hade flyt genom hela aket som tog sig vidare. Rasmus körde riktigt grymt, tog tva stora klippartier och körde in sig pa en 9e plats, stort grattis! Vi kommer även fa se en norrman, Didrik Falck-Pedersen i finalen som börjar imorn! Häng med vad som händer här pa bloggen och spana in världstourens hemsida: http://freeskiingworldtour.com/ 


Facet bestod av 2 stora klippartier och sedan kunde man välja pa ett knivigt skogsak eller ett hav av pucklar, inte manga som valde det sistnämnda. Inte sa lockande att köra puckelpist efter att ha droppat ett par klippor kanske.


Kommentatorerna var nötiga men sköna. Dom skämtade om att Rasmus
förmodligen hade proppat bade över och underläppen full med snus:)


Publiken var inte den största, den bestod i princip av oss svenskar och alla akare, ganska märkligt eftersom tävlingen hölls mitt inne i liftsystemet sa det var väldigt lättilgängligt. 
Hoppas pa mer folk till finaldagarna.


En akare kommer ut ur the valley of the beast som kommentatorerna kallade det här partiet. Tror det var för att det fanns sa manga sma träd som man kunde aka in i och sabba hela aket.


Svensk maffian.


Den här killen visade att inget är omöjligt. Han hade bara ett ben men tog sig ned ända,
blev en riktig publikfavorit


En lättad Rasmus efter ett grymt ak!

 
Rasmus kvalak, titta noga pa klipporna längst upp och lyssna pa speakerns snussnack;)

Love to the wicked! /Fredda

Kommentarer
Postat av: lise

fan man blir ju stolt över att vara svensk !

2010-01-08 @ 18:15:36
Postat av: Fredda

Han kör pa som ett jävla anglok pôjken!

2010-01-09 @ 04:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback