RSS Feed
Facebook
YouTube

Forum Chillydog Railchallenge

I lördags annordnade Forum en railtävling öppen för alla tävlingssugna brädåkare på nya stortorget i Östersund. LoveWicked hade en representant med, Bebbe! Han åkte riktigt stabilt på boxen, men konkurransen var riktigt tuff så det blev tyvärr ingen final för honom, men han och alla andra verkade ha riktigt roligt och det var en skön stämning på nya torget, som passar väldigt bra för såna arrangemang, hoppas det blir fler framöver!

Bebbe på boxen!

& rödkullen igen.

Idag blev det en visit till rödkullen, snön hade tinat bort lite sen tidigare men det var riktigt kul. Som sist var de en hel del åkare där, bla. ett glatt gäng ifrån Norge.

 

ddelloo

Nu hoppas vi snön kommer snart och fyller på så vi kan fortsätta åka fram tills säsongen startar, under tiden så gör vi andra aktiviteter också. Vi hittar på något varje vecka, så om det är någon som har tråkigt ;)


rödkullen försäsong

Som vissa har sett så kommer vi annordna film/fototävlingar senare i vinter, mer info kommer senare!

/<3 Wicked


LoveWicked goes to Canada!

Om man läser om den lilla skidorten revelstoke i British Colombia Canada ser man att det kan komma upp till 18 meter snö per säsong! Vi gillar snö så vi drar dit i vinter , Jag (Fredrik) och tre Rättvikare, Blommen Johan och Rasmus. Vi kommer hålla till i Revelstoke men även göra någon trip till närliggande skidorter, bla Kicking Horse, Whistler och Banff. Revelstoke är ett ganska litet samhälle, något större än Åre. Orten är en av de mest snösäkra i hela Canada vilket känns bra eftersom vi är ute efter mycket snö hellre än brant åkning som i tex. alperna. Vi ser fram emot mycket grym åkning i bottenlöst puder, typ som i Tanner Halls film belive! Om ni inte har sett den så gör det, den är riktigt grym! Eftrer ca två månader uppe i BC kommer jag och Blommen dra ner till Californien några veckor som avslutning, vad det kan sluta med vet vi inte men det blir nog allt ifrån surfing och kanske lite skidåkning till tatuering på LA-ink, va det än blir så blir det nog sjukt kul och vi kommer självklart hålla er uppdaterade här på bloggen!

 

Stay wicked! /Fredda

 


Försäsong i Rödkullen.

Det blev ett snabbt beslut att åka upp till Åre idag, därför hann vi inte annonsera om det, men vi var tre stycken som åkte till Rödkullen. Stämningen var hög med mycket folk och duktiga åkare, det grillades, musiken pumpade och humöret var på topp =)

rödknullen

Även om åkningen inte var så spektakulär så var det riktigt kul, första gången på rail/ box för den här säsongen, och vi träffade flera Östersundsbor som också letat sig upp.


Första dagen på snö den här säsongen!

Den kanske mest efterlängtade dagen!
De som ville i Love Wicked drog till bydalsfjällen, vi var sex LW's som i trupp begav oss mot det vita! Nästa gång hoppas vi fler kan komma, för vi hade verkligen BIG FUN!   ..AND HOW IT WENT DOWN? ! ?

ANFREAS

Fredrik claimade offpisten på sina nya K2's. Adde & Petter körde head 2 head, oväntat? Nej. Benjamin la ut sina spins, Joss härjade också i skogen och vad gjorde jag egentligen, ja typ som de andra. Åkte på lera, stenar & snö, fotade, fikade & hade en bra, bättre, BÄST dag.

Fler bilder som sammanfattar dagen:

 

BAIL

FREDRIKHOOVDE

 

Självklart kommer de stående orginalet med Adde vs Petter!

VS

VS

Vi hoppas fler kan vara med nästa gång :)

 


rättviks marknad- Blommen

Då var Sveriges tredje största marknad äntligen slut. Brända mandlar 20par strumpor och ont i fötterna, fan vad gott. Köat till krogen... fick nog, köpte burgare för att sedan åka hem. Perfekt. Nu börjar kanadaresan snart dra ihop sig faktiskt, undrar vart och hur man ska bo i revelstoke. Det löser sig nog alltid, jag är lite sån. Pass ska fixas. Hyrbil ska fixas. lavinutrustning ska fixas skidor ska preppas. Boende? Hemresa ska bokas. Det är det enda som är kvar att göra innan resan förutom att packa. DUNK!