RSS Feed
Facebook
YouTube

en bra playlist från flon

http://open.spotify.com/user/blommen_88/playlist/4Q8Ykck8Rmw00ZyuNrVGjh always the sun,cali 70

wicked musik/ lise

marry christmas from flon


GOOOOOD JUUUUL PÅ EER ALLA

Nu är de jul här i vårt hus, och de firar vi med vår fina julbjörk ! mycket finare i verkligheten må jag säga.
Vaknade ganska nyligen, kollade på julkalendern och sedan skulle jag öppna min chokladkalendern och där såg jag att det är någon som  bytt ut 24de chokladen mot en snus och ett kvitto där det stod godjul!





Öppnade mitt första paket, Av andreas fick jag ett äldre nummer av en skateboard tidning samt en ny tidning av samma tidning. FUN !! och av mamma fick jag Kalle Ankas jul ! mycket viktigt.


upd 4


I ramundberget har vi något som ni inte har. Vi har regnbågar mitt i vintern. Kan ha varit bland de finaste och mest magiska jag någonsin sett. underbart fint. Nu är jag trött, har jobbat idag så därmed en tidig morgon. Fick klä en stor julgran i restaurangen idag, toppen fint och super mysigt. Sen har jag varit ut och gått med stumpan. Ska snart ut och hugga mig en julgran som vi ska ha inne hos oss. men undertiden jag väntar, lyssnar jag på denna låten.

ramis upd 3



Idag har vi haft en liten personalkväll på Topsport här i ramis. Vi har haft 30% på hela butiken, plus 40% på hestra och craft. Med de lilla jag har på kontot kom jag ifrån med ett par nya skidsockar och ett par craft korta värmebyxor, som jag velat haft ett tag. Billigt blev det. Sen fick jag också en glasögonduk med ramis liftkarta på. Den är super fin !!
Strumporna är bland de skönaste jag har haft på mig. Man känner direkt att de verkligen är gjorda för kvinnliga skidåkare. sjukt avancerade.
Annars har vi det bra här i ramis, dock fortfarande lite snö. BLIR helt galen när man ser vädret på tvn, SNÖKAOS i hela världen, UTOM lilla funäsdalen + Ramundberget. vilken jävla osis.!!!!! kallt är de också.
MEN MEN, jag har åkt skidor de två senaste dagarna, skulle åka idag med men det var för kallt så liftarna öppnade inte. bra skiddagar. känner mig nöjd. Hör av mig igen när dumpet kommer, eller när jag har tråkigt eller när det är något spännande att berätta.


snow wicked ?!?!??! /lise

ramundberget update

Känner att det inte händer så mycket här, på bloggen.
Vi börjar få lite hopp inför vintersäsongen i ramis nu.
Det har snöat i en vecka, ganska småsnöflingor men de kommer iallafall.
Jag känner hur varm jag blir i kroppen när de små underverken ringlar ner från himlen.
Snart så, snart så blir det riktigt bra skidåkning.
Har hunnit med fyra skiddagar hittills, inte så bra alltså. Dock hade det blivit fler om det inte varit
så att jag försökte vara duktig och hoppa i parken i Funäsdalen.
Med alldeles för lite fart in i hoppet landade jag på landningen istället för i landningen.
Detta slutade med en skadad axel, har blivit behandlad som kungligheter. Grönsak som jag blev
så kunde jag inte klä på mig, klä av mig, skära min mat och mycket mer, allt detta fick jag hjälp med !
Känns lite jobbigt när jag kliver upp runt fem på morgonen och måste väcka andreas för att få hjälp med att knäppa bhn, eftersom min arm inte kan ta sig dit själv. Men klart man ska skada sig lite, annars är det ingen sport.
Ramundberget är mycket bra hittils, människorna är hur bra som helst! Idag kommer en till sköning Sanne !! gud så vi har längtat. Då ska de bli mycket skidåkning då hon har kirrat nya skidor. Snart sätter jag mig på andreas ansikte och pruppar sönder han om inte han fixar mina bindningar snart. Blir galen på att ha världens snyggaste skidor och inte kan åka på dem ! fyfan. Ni kan ju tänka er själva. Det är psykiskmisshandel.
Nu när de snöar ganska mycket så kommer de förhoppningsvis öppna backarna i vårat ramis också. jag längar hur mycket som helst !
Btw, måste berätta att när vi skulle åka till parken i funäs så hamnade vi lite fel, eller rättare sagt vi visste inte vart vi åkte. Men helt plötsligt så känner jag att de känns som att marken börjar försvinna lite lätt under mina skidor. Sikten känns inte likadant ur mina gula googles. Sebastian som åker längstfram har stannat till och kollar lite oroligt på oss. Vi har hamnat i en svartbacke, inte bara en svartbacke. Den lutar 60%. HELVETE tänkte jag samtigt som jag ser min sämrehälft andreas svissha förbi som the greenmachin han kallas. WOOHOOOOO skriker han. Och jävlar fan den backen kommer bli störtskön med rätt snö! de ska vara lite sport som jag sa tidigare.

Det blir mycket text det här känner jag. Men jag har så mycket att berätta. Tillexempel att det flög in en fågel pån jobbet idag. Funkar ju jättebra när 2/4 frukostflingor är fågelrädd. Hjälten som jag är så förstöker jag förgäves få ut den dära jäkla FÅÅÅGELN, tvingar alla stå i varsitt rum och försöka fånga han. Ne alltså det var så kul. Hela dagen har jag haft fåååååååågeln på huvudet. Gjorde egna låtar som tex hey hey fågel hey fågel du är helt okey, hey fågel! råkade dock sjunga den så att de hördes ut till buffen, roligt värre.
MEEEEn eftersom jag har så roligt, ska ni också få ha det. Detta är ett klipp på en av de skönaste människorna här.

gingerfriends, sushi och snötorka, ni?

vaken som en kruka, eller vad säger man?! haha
sitter i flon och väntar på bagarn, vi ska åka skidor. Det är 32 minus sist jag kollade på termometern.
Ja vi får väll se hur detta går.
Men vi har de bra här i ramundberget, det är tokbrist på snö därför blir de jättelite åkning och så hare blivit mer fest istället. det funkar ju också. MEN så fort snön börjar rasa ner (hörde att det var någon som gjorde en brasa i går för att offra till vädergudarna här i ramis) så är vi ute i backen DIREKT.
fast vi får väll se om vi kommer ut från detta levande !
Har varit sjukt dåligt på att uppdatera er, jag vet att ni saknat mig.
Vi har mest umgåtts här i ramis, vi åkte till sälen för en till omgång av flowride( inomhus surfvågen).
Jag ägde, fy vad de gick bra.
Igår var de sushikväll hos oss, mycket lyckat. hade 18 glada säsongare här på bjudning.



Ne men nu är jag pepp på skidor.
hörs när snön kommer!

Wicked weather/lise