RSS Feed
Facebook
YouTube

bali surf

Nyss hemkommen från Bali, bilder kommer inom kort! /Fredda

F**** TOUR VS Lovewicked på dansgolvet.

I Lördags var det en kväll i riktig lovewicked ära!
Forum hade sin F*** it tour, dagen var tyvärr fylld med äckliga högskoleprov för hälften av oss(och andra hälften hade turen att få kolla på railtävlingen, då när man ska försöka leka vuxen/plugghäst. Men det var väl ett ännu bättre tillfälle för att festa loss som F** på kvällen. De bjöds på Öl och Jäger samt plockmat. We like !! Sen blev de mycket dans med bakåtvolter och benböj. Jag skäms lite för att säga att det blev lite träningsverk dagen efter, men kanske inte så konstigt när vi skulle träna iför skidsäsongen på dansgolvet! Filmen var bra, dock känner jag att focusen inte var den bästa med några öl och jäger i magen. Bör ses igen alltså.
Men slutsats, en toppen kväll med LW gänget. Bör göras igen.

Lägger in denna bilden då det var den enda min jobbdator ville godkänna ?!?!?!
Tog dem från Addes facebook, tummen upp

dance wicked / Lise, (som pinsamt nog skriver alldeles för mycket på bloggen)

Black & White



Wicked /lise

Wesc

Här kommer en liten update och lite pics från Wesc Skateslalom 2010!

Tävlingen i lördags annordnades av Wesc och bestod av 12 åkare. 4 av dessa var longboarders och resten gamla hederliga Skaters. Longboard för sig och skate för sig. Jag raporterar från longboardsidan, eftersom jag inte har en aning om vem som vann bland skate'arna. Regerande mästaren Petter Laurentius Maxeffektsson var otroligt taggad och fullproppad med Müslibars, som hade en näst intill dopande effekt. Mot honom stod Benjamin, Martin och mig själv. (olidligt spännande!) Benjamin dök som en säl ner i asfalten andra åket och jag tog en poäng. Benjamin och Petter hamnade i final medan jag och Martin stod och skämdes med en varsin poäng och käkade korv. Petters nerver började komma krypandes, och inte blev det bättre när han ramlade vid starten vid första heat. Vrålandes som en bergsgorilla kastade han brädan i backen och lämnade en mindre kreater i asfalten. Andra åket fick han däng igen. Benjamin norpade segern i både longboard och totaltävlingen. (Vann ett specialpris, ett par skor i olika färg och storlek). Petter var fortfarande speedad på Müslibars och hade börjat tugga sig igenom sin longboard innan vi hann fånga honom och söva ner honom.

Det var väll allt. Fred på jorden och mycket snö i vinter. Adde.




inte längre kurragömma med sig själv i backarna

Less på att tappa bort dig bland all vit snö och gröna barrträd? Eller har du helt enkelt ingen aning vart du är?
Nu behöver du inte längre skrika rösten av dig, du behöver inte lägga prylar för att forma orden SOS för att få hjälp. För nu har företaget Zeal optics gjort de rätt omöjliga möjligt. De har skapat ett par Goggles med inbyggd GPS, data och LSD skärm. Så att du inte längre ska känna sig ensam och övergiven i slalombacken. Du kan snabbt få information om vart du befinner dig och liknande.
Priset på den här godingen ligger på 4800kr (norska)
Info från VG
wicked/lise

the real shit


Istället för inomhus vågen i sälen !

dalhem desperados 1 from jakob wallin on Vimeo.



http://www.wearetourists.com/WRT/ThisIsNotaVacation.html


/lise


Skilogik, made from heaven

Igår blev det en beställning på ett par nya skidor. Ullr's Chariot 178cm lång från skilogik blev det. Det bästa med skilogik är att det finns ingen design som är bunden till en speciell modell utan du får själv välja vilken design du vill ha. Jag valde designen "Tribal Spirits", jättesnygg design som påminner mig om afrikanska träsmycken.
Beställningen har jag gjort genom Udénsport som jag nyligen upptäck och blivit förälskad i. De som jobbar där är så otroligt trevlig och ringer upp så att allt är okej med beställningen och liknande. Sen har jag pratat med killen som har hand om all försäljning från Skilogik i Sverige och Japan linus, som är hur ball som helst och hjälper en med alla frågor som du behöver svar på. Beställningen skickas på onsdag till deras fabrik så att de kommer tillverka precis den skidan jag vill ha. Två veckor skulle det ta ungefär, ingenting för den skidan jag får.
Skilogik har förövrigt vunnit den största skidtesten i världen, och just min modell har vunnit i sin klass.
Det känns nästan som en ära av att komma få äga ett par Skilogik. Dem är så unika, exotiska och helt underbara, som en bal på slottet ungefär.  OM ni vill läsa lite mer om skilogik kan ni kolla in på deras hemsida skilogik eller läsa om den på Freeride.


Mina skidor kommer ha samma design som skidorna närmast till vänster.

Nu blir det Longboard och skate tävling utanför wesc affären här i östersund, sweet
dont just ski, ski heavely/lise

skynda att fynda.

Så här precis innan försäsongen är det dags att börja kolla in i alla sportaffärer, för det är nu man kan göra riktiga klipp. Idag fick jag med mig hem ett par nya pjäxor (billiga, inte överdrivet avancerade, helt perfekta), en underställs tröja, ett par goggles och ett par skidstrumpor ! tummen upp säger jag ! skynda och fynda på fjolårets gear.  Snart ska jag också dra iväg en beställning på nya skidor. vintern känns läskigt långt bort men ändå nära.

Glöm inte heller skidmässa på Berners den 23-24 okt!









stay wicked while looking good /lise

The Lotterminator

check out Lotten-potten: http://www.freeride.se/content/4776/