RSS Feed
Facebook
YouTube

Läget i Revvy

Här kommer en liten sammanfattning av vad som har hänt i Revelstoke sen sist:

-Rasmus och Johan har flyttat in i ett hus med ett gäng andra svenskar. Dom kommer ha en blogg pa freeride som ni kan följa: http://www.freeride.se/blog/revelstokebloggen/

-Blommen och Fredda har flyttat in i en lägenhet tillsammans med 2 dudes fran Qubec, Bruce och JP.

-Nyar spenderades pa the village idiot, en skön bar/restaurang där vi kollade pa canada-usa i Jr-vm, grym stämning och canada vann pa straffar som tur va, annars hade det väl blivit ett jävla liv, vilket det blev ända, fast mest glädjevral. Förhoppningsvis (förmodligen) far vi se smakronorna möta Canada i finalen, kommer bli gryymt! Sen gick vi vidare till lite andra ställen och träffade folk, kvällen avslutades med party pa the last drop, lokala baren där dom flesta hänger.

-Det är riktigt mycket svenskar här nu, men vi dänger inte australiensarna, dom verkar ha tagit över stället.

-Vi har fatt grymt med snö, flera dec senaste dygnet och bade idag och igar har vi varit ute och kört djupt puder i skogen! Vi har filmat lite men tyvärr har det inte blivit nat fotande. Videomaterialet kommer ni kunna se i Lovewicked filmen som kommer efter säsongen.

-Blommen har dock inte kunnat aka pa 2 dagar, för han körde in i ett träd i förrgar, han har ont i benen men är pa bättringsvägen sa snart kommer han kunna pumpa puder igen!

-Rasmus ska köra canadensiska mästerskapen i friakning som avgörs här i Revelstoke 6-10 jan. Vi kommer naturligtvis rapportera fran tävlingen med film och foto. Häng med har pa bloggen!


Blommen efter trädbailen.


I väntan pa lift när bussen är full.


Lifkön pa puderdag, brutalt! Den var lika lang at andra hallet.

Wicked shit! /Fredda

Kommentarer
Postat av: Lurent

a men fy helvete va jävla opepp man skulle bli på en sån kö!!! ölen lockade eller???

2010-01-03 @ 19:30:29
Postat av: fredda

som tur e sa har liften grym kapacitet sa det gar rätt fort ända, det är enda liften för att ta sej upp pa berget sen när alla väl är uppe sprids folk ut och man slipper köerna. öl:)

2010-01-04 @ 02:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback