RSS Feed
Facebook
YouTube

Tärnaby.

YO!
Va i Tärnaby förra helgen, det var kult! Det finns en film som TBL har gjort. Den säger allt om hur det var där förutom åkningen.

Ös Jävel! from tagesbananlager on Vimeo.

Synd att bilden var sne men ni får vrida på skärmen.


360 grader skidfilm

utvecklingen går framåt skulle man kunna säga, kolla på det här!
får se om lovewicked kommer med en 360 graders film i vinter, ska bara kolla vad utrustningen kostar..



Rikskända!

Fick tag i en bild på omslaget till nästa nr av åka skidor;)

Mot backen!

Nu åker vi till Duved och åker.

New gear

Inte bara Liselotte som svidar om inför vinter. Nu har jag lagt mina händer på ett par K2 Kung Fujas och Petter har börjat snegla på ett par Icelantic Da'Nollie (sjukt grafik), förhoppningsvis hinner man testa dessa skönheter till helgen!

Tänkte passa på att dela med mig av en skön trailer också, när jag ändå håller på.

 

Laters!

Adde


Dubbelt upp!

Idag vart det dubbla säsongspremiärer för mig, åkte skidor i Hamrebacken i Duved, lång kö och uppåkt men ändå sjukt kul! Sen blev det en sväng för mig och Helena med långfärdsskridskor på Åresjön. Grym dag!

/Fredda

update

en liten update.
Vi har de awsome här i ramundberget. Om några minuter ska vi åka från våran stuga i FLON till hotellet för att bada och basta med våra nya underbara kollegor. Människor är toppen här, tråkigt att många har åkt hem för att jobba lite extra och hämta grejer, folk börjar komma upp igen om två veckor, det blir toppen.
Kickoffen har varit helt otrolig, skit kul ! massa fulla sköna människor, bastubad som slutade med ett blödande knä för mig efter snöbadet, kyparstafett med en jävla massa glaskras, en bagare med en sjukt rolig sång och mycket mer.
jag ska jobba på lördag, första passet som vinterfrukostvärdinna, blir nog grejt.
imorgon funderar vi på att åka lite skidor :)

live wicked in ramis/lise


Blommen och lises crib


Våran utskit utanför vårat fönster!

rapport från åre

Tankte bara säga att av allt farligt man har provat på i livet så har jag idag upplevt det värsta, imorse när jag käkade frukost kände jag att jag behövde nysa, vände mig bort från bordet, och nös! Vad som då inträffade var att det högg till i nacken och sen dess har jag gått runt som en zombie orörlig i nacken och övre delen av ryggen..nysning kan mycket väl vara den nya extremsporten, bra nog farligare än basejumping.

Annars kan jag nämna att snön har även kommit hit, ligger typ en halv dessi natursnö, och kanonerna körs!
 
Ma råkes! /Fredda

framme i ramis

vi är framme i ramundberget, eller har varit i några timmar.
Vi har packat upp det mesta, det andra får fan ligga kvar i påsar/kartonger.
Andreas sitter och spelar amped 2, som jag kopplat in, känner mig så duktig.
Jag datanördar, jag vet att ni gillar det.
Snart ska vi dra iväg till hotellet igen och äta middag tillsammans med andra säsongare.
Detta kommer bli toppen !!
Ps, det är mer snö här än i östersund, suuug på den

wicked/lise


MELALI

Klockan är 14:14 på en söndag. med andra ord händer inte speciellt mycket i mitt liv just nu. en sen (jävligt sen) sommar fluga flyger irritersamt mot rutan upprepande gånger för att komma ut till 0.5 centimeter snö och -2 grader.
I brist på både snö och värme sitter jag därför och kollar på filmklipp och läser bloggar. Det är inte bara av en ren händelse som jag hamnar på Rob Machado's hemsida. Efter allt surfsnack denna helg är det ganska enkelt att drömma sig bort till varmare bräd^^grader.
I bloggen hittar jag två nyheter som jag tycker är värt att ta upp. Den dåliga först Andy Irons har dött man vet inte riktigt varför men man tror att det kan vara denguefeber.
Andy Irons i sitt esse!
Den bra nyheten är att Rob Machado kommer att släppa en till film med massa material som inte användes till The Drifter. åkare som Kelly Slater, Dane Reynolds med flera kommer att var med i filmen. anledningen till att det inte var med i The Drifter är att filmklippen inte passade in. men det kommer var minst lika bra filmade. så håll ögon och öron öppna för att inte missa ännu ett mästerverk med surfing.
JUST DO IT WICKED!

SHE IS FAST, SHE IS EXTREME, SHE IS LOTTEN RAPP

Lotten!

nytt tvprogram i höst

Imellan packningen så hann jag kolla lite på tv idag, såg att Jon Olsson kommit med ett tvprogram.
Kul tycker jag faktiskt!! Har själv lite i sådär smyg läst på Jons blogg ibland och hittat helt otroliga klipp från när de surfar i Norge! Lördagar kl 13.35 (inte bästa sändningstid precis) visas programmet. och det var helt okej !
I programmet bjuder Jon in 15åriga Jesper som får ha en fotosession med honom själv, och gör han även som åkare till hans nya goggle märke !

Kul att se att skidåkningen får komma in på de svenska kanalerna! Men dock kan de fixa till sändningstiderna tycker jag ! men det är ett framsteg iallfall.

Nu flyttar jag och andreas snart, imorgon bär det väg med massa packning och människor till Ramundberget!
Nyss var vi och handlade mat på ica maxi, andreas hade aldrig köpt så mycket mat förut!!! Jag hoppas bara att de
finns plats för all mat, haha. jobbigt annars.
Men nu ska vintersäsongen sätta igång tycker jag, vi har kickoff tillsammans med alla de nya restaurangsäsongarna som ska jobba i ramis på måndag och tisdag. Sen blir de lite utbildningar. Vi börjar faktiskt inte jobba förrän i december, men det ska bli skönt att bara vara där ! Har fixat ett mobiltbredband nu också, så det kommer bli massa mera störiga inlägg från moah ! För er som inte vet ska jag jobba som frukostvärdinna och andreas som kock !
Det är bara att ta sig ner/upp och hälsa på oss !!


Jons tvprogram

party wicked/lise


WeSC goes Solo med andra händer

Första gången alla av oss är samlade!
Tandställningen eller fängelsegallret på Petters tänder finns kvar.
Vi sitter och unnar oss lite gott att dricka samt diskuterar om vinterns kommande bravader...
Snart ska vi sätta oss i ent Taxi för att åka till Restaurangen Solo för att glo på Second Hands senaste rulle, genom WeSC.
Ikväll är det alltså redan 2012. Vilket betyder att alla oss medlemmer är i samma stadium samtidigt... Något oväntat som förändrar världen kommer att hända.
MVH från Puderguden!


skiddröm

Efter två timmars bussresa fram och tillbaka från  torvalla till lugnvik så har jag dem i min ägo !
skilogik äntligen MINA !

Bali pics

Här har ni lite bilder från Bali att beskåda med era små ögon!

              

Stay wicked!  /Frånkenstein

snyggaste i backen tävling



Snart är ju det dags att på riktigt börja känna snön smälta på näsan, pjäxorna klämer på fötterna. Ja alltså dags att sätta igång med skidsäsongen på riktigt.
Men när vädergudarna inte riktigt är på våran sida så får vi änga oss åt något annat under tiden.
Själv sitter jag mycket på olika formun och kollar upp skidkläder i snitt varje dag !
Tänkte fråga hur ni ser ut i vinter?

Jag kan fixa en liten tävling, Men då måste ni lova att vara med !!
maila in till oss på
[email protected] så skickar ni en bild på hur ni ska se ut i vinter, så fixar vi en vinnare
som får ett hemligt pris !


looooking good wicked / lise

mobilnytt



Freeride har kommit med en trevlig nyhet för att skidälskare med androidmobiler eller iphone.
Så det är bara att ladda hem så kan man se skidfilmer direkt i mobilen.
Detta gillas starkt. Ska fixa direkt till mig Lg gw620 !

wicked/lise

vintersäsongen , woho

Yes, nu är äntligen mina skidor påväg till mig.
Det känns underbart. Det ska bara monteras bindningar så är det bara att köra ut i snön.

Till helgen flyttar jag och Andréas (blommen) till Ramundberget, så förhoppningsvis ska det bli mycket skidåkning och mycke uppdateringar. Bara vi får till ett fungerade internet, men det borde inte vara ett problem.
Ska piska mina wickedvänner också så att de också lägger upp lite intressanta inlägg.

MEN nu när skidsäsongen äntligen har satt igång kommer det bli mycket mer uppdateringar här, lite tävlingar, förändringar och liknande. SÅ fortsätt att kolla in och besöka oss under vintern, för det kommer bli awsome. Glöm inte att kommentera !!

Designen har ändrats lite på mina skis, men de är galet snygga !! längtar tills jag får krama om dem!
Ski wicked, lock good / lise


first day of winter

Igår blev det ju gjort ! det blev avklarat, med bravur. En spräckt bräda, ett par skidor som nu bara har en bindning, borttappade plånböcker, fall, upprivna ryggar, en jävla massa torr humor och en bitter petter. Snajs som han själv skulle säga !!
Ne men självklart blev den första skiddagen för säsongen en hit, som hit me baby på nittiotalet. Det går liksom inte att inte tycka om det.
Visst kände man sig som en 5åring som första gången på skidor drar sig ut i backen, och ett jävla massa gnäll om att mina nya pjäxor gör så förbaskat ont. Men vad är inte första dagen utan lite pain, annars lever vi inte eller hur?
dagen började med att Benjamin och Adde hämtade mig och annsofie med en ztrafikskolebuss kl nio på morgonen.(tacka vintertiden där vi tjänade en timmes sömn, då man inte hamnade i sängen förrän vid 2 tiden kvällen innan) sedan hämtade vi fredrik på macken i brunflo och petter i svenstavik. Nu var vi fulltalig.
Vi hade omröstning vart vi skulle åka, österriket,sälen och funäs låg i topp men sen när vi såg Klövsjöfjällen så blev vi fast. Första stoppet, Klövsjö. Backen var härlig men dock hård och knölig. Men det får man ta.
Efter några åk och sedan upptäck att benji inte stängt av billamporna åkte vi vidare till Vemdalen.
Sjukt mycket bättre snö, men lite tråkigare backe ! Men det var underbart. Fika i toppstugan, lite scredding i backen. Ja en tipp topp dag! Snajs som återigen våran bittre Petter skulle sagt!
 NU ska jag iväg till mitt mindre kalla och snörika jobb. men jag lägger upp videon från idag, som jag har gjort i moviemaker, som jag aldrig använt och så har jag aldrig gjort en film förut. plus att datorn min bara hackade under tiden, så jag kunde inte se vad jag gjorde. Men jag hoppas de duger !

lovewicked first day of the season from LoveWicked on Vimeo.

>Ski wicked / lise