RSS Feed
Facebook
YouTube

Inställt idag, imorn kör vi!

Idag var vi sjukt taggade att se Rasums köra skiten ur alla kaxiga amerikaner, men vädergudarna ville annat. Tävlingen blev inställd idag(lördag) men vi hoppas att dom kan köra imorn. Det blev en lbra dag ända, jag(Fredrik), Bruce och Micke, varan inneboende just nu, 08a btw;) körde lite pist och puckel under en av liftarna, kul att showa lite för folket i liften. Sen drog vi hem och lirade rockband hos varan granne som vi förövrigt lanar tradlöst av! Efter det hakade vi pa han pa hockey, det lokala laget Revelstoke Grizzlies spelade mot nat sketet lag nanstans ifran BC, blev typ 14-1 till Revelstoke. Det är en juniorliga vilket jag gillar, det smäller och gar fort, fick även se en fight:)



Häng med i tävlingen imorn, den livestreamas pa tourens hemsida söndag strax efter 18 svensk tid
http://www.freeskiingworldtour.com/live.html

Höres! /Fredda


Kommentarer
Postat av: Mamma o Pappa Ekman

Stort TACK för att ni hållit oss uppdaterade om hur det gått för Rasmus. Har suttit klistrade framför datorn nattetid tack vare era länkar och inlägg. Vi har också stort nöje av att läsa er blogg och se era bilder från Revelstoke. Keep it up!

Kram

2010-01-11 @ 20:13:40
Postat av: Fredda Nordqvist

Tack för att ni uppskattar det vi gör, det har varit grymt kul att följa Rasmus under tävlingen, han har peppat oss alla att tävla:)

2010-01-13 @ 02:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback