RSS Feed
Facebook
YouTube

first day of winter

Igår blev det ju gjort ! det blev avklarat, med bravur. En spräckt bräda, ett par skidor som nu bara har en bindning, borttappade plånböcker, fall, upprivna ryggar, en jävla massa torr humor och en bitter petter. Snajs som han själv skulle säga !!
Ne men självklart blev den första skiddagen för säsongen en hit, som hit me baby på nittiotalet. Det går liksom inte att inte tycka om det.
Visst kände man sig som en 5åring som första gången på skidor drar sig ut i backen, och ett jävla massa gnäll om att mina nya pjäxor gör så förbaskat ont. Men vad är inte första dagen utan lite pain, annars lever vi inte eller hur?
dagen började med att Benjamin och Adde hämtade mig och annsofie med en ztrafikskolebuss kl nio på morgonen.(tacka vintertiden där vi tjänade en timmes sömn, då man inte hamnade i sängen förrän vid 2 tiden kvällen innan) sedan hämtade vi fredrik på macken i brunflo och petter i svenstavik. Nu var vi fulltalig.
Vi hade omröstning vart vi skulle åka, österriket,sälen och funäs låg i topp men sen när vi såg Klövsjöfjällen så blev vi fast. Första stoppet, Klövsjö. Backen var härlig men dock hård och knölig. Men det får man ta.
Efter några åk och sedan upptäck att benji inte stängt av billamporna åkte vi vidare till Vemdalen.
Sjukt mycket bättre snö, men lite tråkigare backe ! Men det var underbart. Fika i toppstugan, lite scredding i backen. Ja en tipp topp dag! Snajs som återigen våran bittre Petter skulle sagt!
 NU ska jag iväg till mitt mindre kalla och snörika jobb. men jag lägger upp videon från idag, som jag har gjort i moviemaker, som jag aldrig använt och så har jag aldrig gjort en film förut. plus att datorn min bara hackade under tiden, så jag kunde inte se vad jag gjorde. Men jag hoppas de duger !

lovewicked first day of the season from LoveWicked on Vimeo.

>Ski wicked / lise

Kommentarer
Postat av: Fredda

skön film lizz!

2010-11-03 @ 19:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback