RSS Feed
Facebook
YouTube

DownHill i Åre

Goddagens alla väluppfostrade pojkar och flickor. Idag har nästan hela LoVeWicked gjort nått tillsammans för en gångs skull. Initiativet tog Fredrik och Georg genom att utmana mig och Andreas i Downhill. Varken Fredrik, jag (Bebbe) eller Andreas har någon cykel. Därför var det tur att man fick låna DH-cyklar i Åre hos Åre-skidsport, just denna helg. Jag och Andreas drog upp extra tidigt för att träna lite. Just detta var nog det bästa vi gjort i månaden maj, då det blev väldigt poppis att låna cykel. Både Janne 58 och Bosse 47 tyckte det var kul och ville helst inte lämna ifrån sig cykeln trotts att det blockade hela spåret.
Vi valde att göra en tävling av det hela och hade lagen team Östersund mot team Järpen.
Det blev ingen lätt uppgift för mig och Andreas att slå de gamla rävarna i de lerigaspåren, och dem store hoppen. Georg tog även fram sina gamla crosskunskaper, och stänkte grus i ögonen. Men vi svarade snabbt med att slänga in Josefine, och som vanligt körde hon ifrån Georg med hästlängder. Fredrik blev en hårdare nöt att knäcka då han har suttit många timmar inne på gymmet och träningscyklat. Tyvärr hade han bara tränat uppförsbackar, vilket gjorde att han cyklade i fel riktning och därför kom långt efter redan innan start.
Allt som allt kan man säga att det blev en ganska klar seger för team östersund, och en jävligt lyckad dag trotts det tråkiga vädret.


Seriös i blicken, oserös i stort..


Fredda köttar


Bebbe tar luft


Adde var oxå med


Nemen titta vem som gömmer sig bakom bilen, kan det vara dolme tro!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback