RSS Feed
Facebook
YouTube

Surf's up


Hey MATE!
da var det dags for en uppdatering fran era favorit reportrar. Vi har nu tagit oss till Indonesien, Bali for att prova pa den fruktade sporten surfing. Era hjaltar ar Rasmus, Andreas och benjamin. Vi lamnade Sverige den 13:e Mars, mellanlandade i London och Hongkong. Efter ca 20 timmars flygning var vi framme i Bali.
35 grader celcius slog oss pa kaften nar vi klev ur planet och vi kande att det viktigaste var att hitta ett hotell for att svida om till summer mode.


Redan dagen efter drog vi ut for att testa vagorna. Vi markte ganska snart att surfing mer an solbranda brudar och feta vagor, redan efter forsta kvarten hade vi blivigt valdtagna av vagorna antalet ganger. Har kommer lite bilder! tredje dagen vi var ute och surfade fick bade ANdreas och Benjamin hybris efter att formiddags surfen hade gatt valdigt bra. vi gick ut for att aga vagerna pa eftermiddagen, men ack sa fel vi fick. vattennivan hade sjunkit med flera meter och Benjamin knackte sin brada i en dubbelvag, och adde korde av sin ena fena. varken vi eller uthyraren blev specielt glada. benjamins brada kostade 600 000 RP och addes fena 152 (allt vi hade kvar) efter en lang prutning.







Kan tyvarr inte ladda upp fler bilder, da internet har ar som att rulla en fotboll pa en sopkvart - javligt svart men inte omojligt!

Stay wicked!
Baliboys

Kommentarer
Postat av: Blommen

softish gubbs

2010-03-20 @ 17:07:04
Postat av: fettot

altsså bilden på mohlund e ju underbar!!!!!

2010-03-20 @ 21:43:42
Postat av: Simpasnesko

Najs pics dudes, är ni blakk nu? :S

2010-03-22 @ 15:35:04
Postat av: Fredda

ser soft ut!

2010-03-22 @ 18:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback