RSS Feed
Facebook
YouTube

Vancouver till Davis i Kalifornien!

Det var tidigt i mandags, klockan var 4 pa morgonen klockan ringer i vanen... trotta som vi var slet vi oss upp. Nu var det dags for nya aventyr, ringer Daniel (Tysken) som inte gatt och lagt sig an. Han ar pavag! vi skyndar oss for att fa koll pa grejorna satter oss i bilen for att ta oss till greyhoundbussen mot seattle!
Trotta till tusen sitter man pa den for varma illaluktande bussen i 4 timmar samt en halvtimme i tullen dar de kolla va fan vi skulle gora i USA. Sedan var vi pa vag igen! Lite roligt att det forsta vi sag ar BurgerKing nar vi kom in i USA.
Nar vi kommer till Seattle, plockar vi alla kilo packning vi har pa bussen for att sedan med gladje se att varan kara opera sangare - Steve thoresson vantar pa oss dar med sin stora fordtruck!
Vi traffade Steve lite snabbt pa Arlanda flygplats, snacka lite och det sluta med att han sa att vi fick slagga pa hans soffa i Seattle. Vilket vi gjorde!
Vi checkade in skidfodralen pa tagstationen for vi skulle hoppa pa Amtrack taget dagen efter for en 21h fard till Davis.
Sedan akte vi en riktigt tursitsvang med trucken i Seattle, Steve visa lite av det som var att se, han bjod oss aven pa grym teriyaki.
Vi gick aven in pa nagot musikmuseum. Vi akte till Jim Hendrix grav, det var grymt!
Han visa oss nagon gammal sjo mitt ute i bushen samt en gigantiskt stubbe:D Vi akte till bergen och fick se en av de lokala skidorterna, var inte sa mycket att hurra over men det var roligt! Kopte amerikanskt snus dar:D


Seattle skyline


coola grejer fran museet, nirvanas gamla instrument. otroligt att grejerna ar hela..


Spaceneedle!


The crocodile, har lirade manga av seattles band pa 90-talet, som nirvna, pearl jam, soundgarden mm


Har vilar gitarrguden nr 1.


rattelsnake lake uppe bland bergen


Blommen och steve posar snyggt!

Kom hem till steve, satt och glodde pa OS och snackade skit!
Sa efter en kort natt pa soffan korde han in oss till stationen, vi tog farval och begav oss mott nasta mal.
21h tag ar inte kul vill jag lova, var dock betydligt skonara och storre saten an i Sverige och det var ju bra.
Maten vi hade med oss bestog av en limpa brod, philladelpia ost, 2 bananer, 2 applen 1 m&m pase, kolanappar samt 1,5l juice.
Vi satt och spelade kort... sov... gjorde vara behov. pa kvallen blev vi ett ganska skont gang som snacka politik, relativt roligt att klaga pa vissa amerikaners tankande (ena var en san), vissa ar sa sjukt sjalvcentrerade.
spela lite chicago, drack vin ol och grogg tills det blev 2,5 timmar kvar tills vi var framme sa det kandes som om det vore bast att forsoka sova lite iallafall. Sa hejda till ganget sov gott, fattade dock inte att vi var framme nar vi val var i Davis.


tagstationen i davis, kanns valdigt vilda vastern


Fredriks fasters karl Skip hamtade oss vi taget. Vi var sjukt trotta, fick  kaffe nar vi kom till deras hem och agg med typ grisfars biff, de kallade det korv iallafall...
Sedan var det dags att blasa upp madressen och hamta ikapp lite somn (klockan var da 0800).
Vi vakna runt 12 igen, tog en varsin dusch for att sedan ta longboarden ute i sommarvarmen! Sjukt najs, nu har man akt longboard i Kalifornien!




dalig griptape som ni kan se.


Skip med sin hemmasnickrade surfbrada hawaiian style.


/Blom, Fredrik

Kommentarer
Postat av: lise

är fortfarande jävligt avundsjuk, kom hem nu så man slipper vara det !! jag vill också åka longboard!!

2010-02-18 @ 07:58:31
Postat av: Raz

Sjukt nice grabbar ser ut som ni har d bra! Är lite avis på er! Hare gött

2010-02-18 @ 18:57:58
Postat av: Petter

tjenare bengt;-) så jävla likt

2010-02-19 @ 21:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback