RSS Feed
Facebook
YouTube

Födelsedag-Roadtrip! och SuperbowlSunday

I förrgar var det sista skidagen i revvy samt min (Blommen) födelsedag, de aken vi hitta var det underbaraste aken jag haft under hela tiden i revelstoke, orört. Vi akte hela baksidan av berget, och vilken sista utflykt det blev.
Efter tillbaka turen var benen helt slut efter brant och c:a 1200 stigning.
Sedan stack vi hem för att hämta kläder och freddan för att ta oss till svenskhemmet för att bada hottub.... trodde jag. De had bakat tva tartor, laddat med chips och notter. Det blev tartkalas och massa hurra! Sedan tog vi oss till Regent och där spela ett väldigt sminkat heavy metal band. Grym dag helt enkelt, däcka gott pa golvet (hade ingen säng) i lägenheten.


en glad födelsedagspojke

glada pojkar



sista dagen med gänget

Igar började Blommen och Fredrik sin roadtrip fran revelstoke mot nya mal.
Vi kom till Vancouver igar med en tysk skibumkock i hans husbil, kommer bo med den i en vecka under OS.
Dagen som vi akte sa stack vi till de andra svenskhemmet med massa munkar och kaffe för att säga hejda.
manga kramar utdelades och jag tror att de flesta hade lust att följa med:D
Vi satte oss i vanen och for, solen sken och utsikten var helt fantastiskt. 15 mil fran revelstoke fanns det nastan ingen sno nagonstans. Vi sag örnar, spegelblanka sjöar, berg med otroliga toppar, samt slätter med västernkänsla.


varan galna fransk-canadensiska rumskompis bruce

tankning innan roadtripen

daniel och blommen pa väg mot OS-staden

När vi väl kom fram till stället där vi parkerade bilen (kommer att sta pa samma ställe i en vecka) gick och hälsa pa Daniels gamla granne, sedan gick vi iväg för att ta skytrain till downtown för att äta och ta nagra öl.
Det var sjukt mycket människor överallt och man märker tydligt att det krullar av OS laddade turister.
Sedan tog vi oss hem till bilen, hoppa ner i sovsäcken och sov otroligt gott efter en lang dag.


som blommen sa, det är en blandning av höst och var här i vancouver. ingen snö i alla fall

I morse vaknade vi av Daniels väckarklocka, han skulle iväg till jobbet.
Vi hängde med hans gamle granne Darren. Tvingade han att lyssna pa slagsmalsklubben eftersom han älskar sadan musik och det var det basta han hört. Han visa oss runt lite i närliggande sluttningar. Tog en typisk kanadensisk frukost innehallande: 2 stekta ägg, 2 baconskivor 2 prinskorvar, stekta pärer samt tva pannkakor med lönnsirap. Gick sedan till MEC för att dona vara väl använda alpine trekkers. Sedan skulle han iväg till nagra vänner för att ha sin Superbowlfest.

Jag och freddan gick och köpte chips, dip, massa nuggets och öl för att testa hur det var att glo pa detta sportfenomen, ganska roligt faktiskt fast jag somna gott pa soffan med.
vad kvällen har att erbjuda mer har jag ingen aning om men planen är att dra till downtown för att träffa Daniel efter hans langpanna


varat hem i vancouver, uppför trappen bor darren, schysst snubbe fran Irland som later oss använda hans lägenhet till matlagning, toabesök, tevetittande, öldrickande, pilkastning, datorladdning mm

We Love Wicked!
//Wicked Bums

Kommentarer
Postat av: lise

ni verkar ju ha det hur skönt som helst. är nog mer avundsjuk nu än tidigare ! plus att ni snart kommer hem, wiiie ! hade så jävla bra nu ! älskar dig min bum!

2010-02-08 @ 10:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback