RSS Feed
Facebook
YouTube

Go Jul PÔjk

God Jul!
Våran Jul i Kanada var grym!
Vi hade litet julbord med potatis, köttbullar, österikisk knödel, laxsnittar och jag gjorde julskinka, rödbetsallad samt världens bästa Glögg smaksatt med whisky och rom. det blev en matfest och dryckesfest för 20 pers från sju olika länder och tre världsdelar. Klockan 23.00 slog och vi fick lov att vara tysta så vi gick ut till puben The last drop.
Tog en öl där varpå johan drack tre glas med vatten, johan gick hem. Vi stannade i kanske en halvtimme till. kom hem, vakten fick låsa upp ytterdörren. ser Johans skor i hallen, täcket på soffan i allrummet, jackan och nyckeln på rummet men ingen johan:D Jag och Rasmus gick ut till 7eleven och hörde om de sett en kille utan jacka, skor och med mohawkfrilla. Ingen lycka där, kom hem. Vakten hade kollat alla rum i det sista låg han:P Sen på morgonen var han borta igen, fast han hade bara bytt rum igen!


Juldagen var fylld av StarWars, australiensisk mat, samt sol utomhus på snösoffor som vi byggt med några andra.
Eftersom vi gjorde mat på julafton så gjorde australienarna en liten jullunch.
Toklugn dag, samla nya batterier för nästa dags skidåkning:D



Vår lilla vintersoffa

johan, när vi hittat han andra gången.


Annandag Jul (Boxing Day)
Vi drog ut tidigt blev en rätt stor grupp, upp med liften på med hudarna. Solen toksken hela dagen vi vandrade bort mot Montana bowl och fick några grymt schyssta åk. Johan och Fredrik knäckte båda sina stavar, sjukt kul.
Skulle kolla på en lägenhet nästan direkt när vi kom hem, vi sprang dit träffade hyresvärden som faktiskt hade åkt lagg i Sälen:P Han hade dock ingen nyckel till stället så han visa oss vart fönstren var:D Vi kommer nog att ta stället ligger ganska bra till!


Freddan i flannel



Rasmus dunkar på



Johan turistsvänger









You Can Be Wicked!
//Blommen

Kommentarer
Postat av: Laurent

nica bilder grabbar!!!! haha gillar inlägget med att fråga efter en snubbe utan skor och jacka med mohakfrilla,,,, speciel credd till bilden på Frånk och rasmus

2009-12-27 @ 15:34:49
Postat av: gorgamell

whoohoo !

2009-12-27 @ 16:18:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback