RSS Feed
Facebook
YouTube

Djupt i Revvy

Ännu en skiddag till ända. Fylld med massa puder som vanligt. I morse var vi nästan först upp i backen. Så när vi nådde toppen höll skidpatrullen fortfarande på att spränga laviner. Häftig känsla när man står mitt ute på berget och hör bomberna smälla runtom.
När vi väl vart insläppta i Northbowl var det som att åka i en mjölkförpackning. Vi hade ingen aning hur det såg ut nere i bowlen så vi fick ta det väldigt försiktigt. Blommen körde rakt in i en skitstor snödriva som han inte såg.
Fredrik gjorde en skön sak i The Ripper (liften) precis efter att vi satt oss och skulle åka upp lyckades han släppa stavarna. Han trodde att öglorna var på armarna men icke. Så hela vägen ner fick han leka jibber.
Efter lunch kom solen fram och stekte våra blekta nyllen. Kill The Banker fick bli sista åket, ner genom Critical Glades sen ut på de fetaste pillowsen vi någonsin har skådat.
Johan var hos frissan idag o klippte en mowhawk/raggarfrilla.
Inga bilder från hoppet än, har varit stängt idag så vi har inte kunnat vara där.
Men här kommer lite andra bilder från dagen. Enjoy! /Rasmus
Johan o Rasmus


Fredd


Rasmus


BLOMMEN!!


Blommen eh?


Johan flyger lite.

Kommentarer
Postat av: VPL Lennartsson

Tjena boys ser ut som att ni har det riktigt bra!!! undrar hur det går på filmsidan får ni till nått material? skulle vara asnice med ett kortare ihopplock med blandad åkning lite BC jibb o grejer,, om ni undrar så är jag förståss inte ett dugg avundsjuk på er. vitablixten är grejer de med vem behöver ett par hellbent lixom

2009-12-23 @ 17:50:22
Postat av: lise

grymma bilder grabbar ! fortfarande inte avundsjuk!

2009-12-23 @ 23:17:06
Postat av: civil nordqvist

Jorå det blir lite material, rasmus och blommen har hjälmkameror och johan tänker köpa en, blir schysst bild med dom. Imorn ska vi nog filma en hel del sköna grejer, vi kommer dra ut en bit med stighudar och insattsbindningar så vi kommer hitta mkt orörd snö. Puder på julafton är inte fel:D har du kärat in blixten ordentligt så du slipper ha bakhalt;)

2009-12-24 @ 02:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback